Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.02.2021 07:05:12
Deli članek:

ŠOK! Barcelona je do 88. MINUTE izgubljala z 0:2, nato pa ... najbolj NORE MINUTE, ki si jih lahko zamislite! (video)

Profimedia

Nora tekma v španskem kraljevem pokalu.

Tekma med Granado in Barcelono pred začetkom tekme še zdaleč ni napovedovala tega, kar so ljubitelji nogometa dobili v sredo zvečer. Ekipi sta se pomerili v četrtfinalu španskega kraljevega pokala, Ronald Koeman pa od prve minute tekme ni prihranil nobenega zvezdnika. 

Kljub najmočnejši postavi Kataloncev, pa so se hitro znašli v izgubljenem položaju, Granada je namreč na začetku 2. polčasa vodila že z 2:0 po golih Kenedyja v 33. minut in Robert Soldada v 47. minuti tekme. Barcelona je vedno bolj napadala in pritiskala, a v 88. minuti tekme se je zdelo, da je konec za Barcelono, da ne bo zmogla nadoknaditi 2 golov zaostanka v tako kratkem času.

Uf, kako so se vsi ti ušteli. Najprej je v 88. minuti tekme po Messijevi podajo iz nemogočega položaja zadel Antoine Griezmann, le nekaj sekund kasneje je Messi zatresel vratnico. V 92. minuti tekme je Messi spet podal do Griezmanna, a je ta žogo z glavo podaljšal do Jordija Albe in izsilil podaljšek.

Barcelona ga je odprla s še enim golom tokrat zelo vročega Griezmanna, qa drame še ni bilo konec. Le 2 minuti kasneje je namreč Granada izenačila iz enajstmetrovke. Barcelona se je v igro vrnila v 108. minuti, ko je po odbitem strelu žogo v gol pospravil Frenkie de Jong, zmagovalca pa je s pravim topovskim strelom s sovjim drugim golom na tekmi odločil Jordi Alba.