Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 01.02.2021 07:40:05

Kaj si misli o MESSIJU? Griezmannove besede Argentincu po zmagovitem zadetku so ujele KAMERE in razkrile, da ... (video)

Zanimivo dogajanje po zmagovitem golu Barcelone.

Tekma Barcelone v la ligi je bila tokrat pod posebnim drobnogledom. Jasno: Španijo je pretreslo razkritje celotne pogodbe Lionela Messija, ki jo ima z Barcelono, in dejstvo, da je v zadnjih štirih letih zaslužil krepko čez pol milijarde evrov. Katalonci so že napovedali tožbo, in ker se je pogodba pojavila v javnosti, ni bilo malo tistih, ki Messija delno krivijo za finančni kolaps kluba. 

V zadnji tekmi nedeljskega večera v španskem prvenstvu je Barca z 2:1 premagala Baske in tako zabeležila peto zaporedno zmago v la ligi ter se jim oddolžila za poraz v finalu španskega superpokala pred dvema tednoma. Lionel Messi je v 20. minuti zadel s prostega strela, Bilbao je izenačil po avtogolu Jordija Albe na začetku drugega polčasa, Kataloncem pa je tri točke prinesel Antoine Griezmann v 75. minuti.

Zanimivo pa je bilo dogajanje takoj po zmagovitem zadetku francoskega napadalca. Takrat so si nogometaši katalonskega velikana skočili v objem, Griezmann pa je Messiju namenil naslednje besede: 'Pridi v Barcin objem.' S tem mu je tudi Francoz izkazal podporo, to je potrdil tudi s svojimi izjavami po koncu tekme in celemu svetu dal vedeti, da Barca še zdaleč ni rekla zadnje besede ... 

Članki iz rubrike