Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.01.2021 09:58:44
Deli članek:

Ali v klubu LAŽEJO?! Španci trdijo, da RAMOS nima zdravstvenih težav, ampak je na poti v ... PARIZ!

Sergio Ramos je izpustil zadnjo tekmo Reala.

Nogometaši Reala so s tekmo 17. kroga španske lige že opravili, na domačem terenu pa so z 2:0 premagali Celto. Na zadnji tekmi so se morali znajti brez kapetana in stebra obrambe Sergia Ramosa, v klubu pa so razlog za njegovo odsotnost navedli trebušne težave. Novica je udarila kot strela z jasnega, še posebej zato, ker je dan pred tekmo objavil posnetek, kako uživa z družino, še dodatno pa so javnost razburkali španski mediji.

Nekateri celo poročajo, da naj bi se Ramos dogovarjal za prestop k PSG-ju. Real in branilec se že nekaj časa pogajata o podaljšanju pogodbe, ki poteče po koncu letošnje sezone, Madridčani pa si ne morejo privoščiti kakšne megalomanske pogodbe, pa čeprav gre za prvega in najizkušenejšega zvezdnika zasedbe.

Ni skrivnost, da je kriza, ki jo je povzročila pandemija koronavirusa, povzročilo ogromno finančno izgubo, po nekaterih podatkih pa naj bi bili galaktiki zaradi tega ob 300 milijonov evrov prihodkov. Vsekakor hud udarec, zaradi česar pa naj bi sledilo novo zmanjšanje plač.

Ramos se po drugi strani zaveda, da se njegov čas izteka, s predstavami v zadnjem obdobju pa dokazuje, da si zasluži še vsaj eno nadvse donosno pogodbo. Če ne v Madridu, pa v Parizu ...