Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.12.2020 19:15:44
Deli članek:

Ali je ZMEŠAN?! Kandidat za predsednika BARCELONE obljubil zastonj tatuje, Messi pa bo podaljšal takoj, ko ...

Bitka za novega predsednika Barcelone se je že začela.

Barcelona bo prihodnje leto dobila novega predsednika, kandidatov za naslednika Josepa Marie Bartomeua pa je kar nekaj. Med njimi je tudi Jordi Farre, ki pa se je bitke lotil na zelo zanimiv način.

Tudi on je pripravil kar nekaj obljub, ki naj bi jih izpolnil v trenutku, ko bo izvoljen, a treba je priznati, do se mnoge od teh naravnost bizarne.

Seveda je na prvo mesto postavil podaljšanje pogodbe s prvim zvezdnikom Lionelom Messijem, nato pa je postregel že z nekaterimi obljubami, ki so v Kataloniji in širše naletela na val posmeha.

Vsem tistim, ki bodo volili zanj, je obljubil brezplačen tatu grba Barcelone, poleg tega pa bodo dobili še brezplačno pico, ki jo bo pripravil najboljši picopek na svetu. Fabian Martin je znan kot svetovni prvak v pripravi pice, in če bo Farre, ki ga sicer tudi javno podpira, izvoljen, bo imel kar nekaj dela. 


Samozavestno je napovedal tudi datum podaljšanja pogodbe z Messijem. Če bo izvoljen kot novi predsednik, bo pogodba s slavnim Argentincem samodejno podaljšana 25. januarja. Torej le dan za tem, ko bodo znani rezultati volitev za novega predsednika Barcelone. Ni kaj, samozavesti mu ne manjka, vprašanje je le, koliko volivcev bo nasedlo njegovim obljubam.