krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

marko stanković Njena.si

Talent Marko kaznovan zaradi nasilnega videa

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
1 03.12.2020 12:03:12

Zakaj je vedno nosil dve URI? Ronaldo razkril, kar mu je povedal MARADONA! To je počel od takrat, ko ...

Diego Maradona je bil resnično poseben človek.

Športna in širša javnost še zmeraj objokujeta smrt legendarnega Diega Armanda Maradone. Slavni Argentinec je prejšnji teden umrl na svojem domu, veliki nogometni zvezdnik pa je za seboj pustil neizbrisen pečat.

Njegove nogometne sposobnosti nikoli niso bile vprašljive, da je bil igralec, ki je na igrišču naredil razliko, je bilo več kot očitno. Številne že leta in leta bega vprašanje, ki pa ni ravno povezano z njegovim nogometnim znanjem.

Nekdanji igralec in pozneje trener je v javnosti skoraj vedno nosil po dve uri. Eno na levi in drugo na desni roki. Zakaj? To so se spraševali številni, po smrti slavnega Argentinca pa se je oglasil legendarni brazilski nogometaš Ronaldo, ki je povedal, kar mu je pred leti razkril Maradona.

"Na eni od prvih večerij pri meni v Madridu je nosil dve ročni uri. Nikamor ni odšel brez njih, zaradi česar sem ga vprašal, kaj je razlog. Odvrnil je, da mu je uri dala hči, zaradi česar se od njiju nikoli ni ločil," je dejal Ronaldo in razkril, kako zelo velikodušen je bil Argentinec. "Po večerji je snel eno uro in mi jo dal kot darilo. Nisem želel sprejeti, ampak se je kar malce razburil in ni mi preostalo drugega. Še zmeraj jo imam in to bo moj spomin na najino prijateljstvo ter njegovo velikodušnost," je zaključil Brazilec.

Značke: maradona, argentina

Članki iz rubrike