Razsvetljenje Dobra karma

Četudi ste živi, je vaša duhovna smrt morda že...

tanja žagar Svet24.si

Tveganje se je Tanji Žagar izplačalo

krek zlatko3 Reporter.si

Zlatko spet razsajal: kot "novinar" na ulici lovil...

bojana beovic-STA Svet24.si

Sproščanje ukrepov? Slabo kaže. Predlagali bodo...

20181109-00896913 Necenzurirano

Resnica o Magni: vsa dvoličnost SDS in medijskih ...

Marko Potrč Odkrito.si

Marko Potrč – Je to njegova zadnja oddaja?

Lilija Mitiogu Njena.si

Ljubezen po domače: Kaj se po šovu dogaja z ...

nu
nu
5 22.11.2020 10:37:51

Messiju V OBRAZ! Španci ne prizanašajo, po tekmi z Atleticom z vso silo udrihajo: Postal je nogometaš, ki ...

Lionel Messi je spet razočaral.

Navijače Barcelone bi zadnjo tekmo zagotovo najraje pozabili. Katalonski velikan je v domačem prvenstvu doživel nov poraz, tokrat je bil usoden Atletico Jana Oblaka. Za Katalonce je bil to tretji poraz v letošnji sezoni španskega prvenstva, ob le treh zmagah pa imajo po osmih krogih na sredini lestvice samo 11 točk. Klub je več kot očitno v krizi, ki je ni poznal že vrsto let, dodatno skrb povzročajo poškodbe nekaterih nadvse pomembnih členov, zgodba zase pa je Lionel Messi.

Slavni Argentinec je bil motor ekipe, tudi v najtežjih časih je znal odgovornost prevzeti nase in pokazati, kdo je glavni na zelenici, tokrat pa ... V letošnji sezoni je le bleda senca igralca, ki je osvojil šest zlatih žog za najboljšega nogometaša leta, kar se je izkazalo tudi na tekmi z Atleticom. Dogajanje pred začetkom sezone, ko je Messi na vsak način želel zapustiti Barcelono, a ga v klubu niso izpustili, je, kot kaže, pustilo posledice.

Španski mediji so njegovo predstavo vzeli pod drobnogled, pri Asu pa so bili nadvse ostri in neprizanesljivi. "Leo Messi, kapetan Barcelone, je na Wandi izgubil kar 23 žog, kar je barbarska številka, če dodamo, da je zmogel zgolj 36 uspešnih podaj. Njegova podoba po tekmi in način, na katerega je sprejel še en poraz, kaže na ekipo, ki je vse bolj vajena neuspehov, on je pa postal nogometaš, ki je od tistih časov, ko je bil iz tekme v tekmo ključen igralec, nekonstanten in bleda senca samega sebe. Odločilnega zadetka za Barcelono v letu 2020 še ni dosegel, kar ne sovpada z njegovim slovesom in dejstvom, da je aktualni dobitnik zlate žoge," so bili do Messija neizprosni pri Asu.

Značke: barcelona, messi

Članki iz rubrike