mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.11.2020 15:56:01

Guardiola ostal, ker MESSI PRIDE V CITY? Njegove besede TRESEJO SVET: Letos se bo ...

Reuters
Pep Guardiola je najbolj konkretno doslej spregovoril o možnosti, da bi združil moči z Lionelom Messijem.

Guardiola je ta teden presenetljivo podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem, potem ko je prevladovalo prepričanje, da se mu bo na koncu te sezone izteklo zadnje leto sodelovanje s sinje modrimi ter bo poiskal nove izzive. Ko je podaljšal, pa so mnogi začeli zagovarjati teorijo, da je ostal zato, ker ve, da se mu bo pred naslednjo sezono v Manchestru pridružil njegov stari znanec Messi. Legenda Barcelone, ki je svoje prve uspehe dosegla ravno pod Guardiolovim vodstvom.

Guardiolo so danes seveda o tem vprašali, njegov odgovor pa je bil drugačen kot kadarkoli doslej. "Sem človek, ki je zelo navezan na Barcelono, in ker govorimo o nogometašu, ki je v tem klubu vso kariero - že od otroških let -, bi si želel, da bi v tem klubu tudi končal svojo kariero. To bi si želel kot človek," je ponovil, kar je poudaril že nekajkrat. Toda tokrat je Katalonec dodaj nekaj zelo pomembnega, kar je pošteno zatreslo nogometno javnost. 

"Toda, to ne spremeni dejstva, da se bo letos Messiju iztekla pogodba. Na koncu te sezone mu poteče pogodba z Barcelono in bo prost igralec. In ne moremo vedeti, kaj se bo zgodilo potem in kaj se bo igralec odločil. Zdaj je igralec Barcelone, a ko se bo junija odprla nogometna tržnica, bi utegnil biti brez pogodbe in v tem primeru bomo videli. Več od tega pa ne morem povedati," je dejal Guardiola, ki pa bi v primeru Messijevega zanimanja v resnici z Argentincem zavezujočo pogodbo za poletje podpisal že januarja. 

Članki iz rubrike