sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 13.11.2020 16:53:38

RECEPT JE RAZKRIT! VsI, ki bi bili radi takšni, kot je CRISTIANO RONALDO, pazljivo preberite te vrstice ...

Profimedia
Portugalski zvezdnik izjemno dobro skrbi za svoje telo.

Že dalj časa velja za enega najboljših nogometašev na svetu, njegovo atletsko telo dekleta požirajo z očmi, fantje si želijo biti takšni, kot je on. Kakšna je njegova prehrana in na kakšen način vsak dan intenzivno trenira, je bilo že veliko povedanega, manj znano pa je dejstvo, kakšne so njegove spalne navade.

Cristiano večji del dneva preživi v snu. Nick Littlehales je človek, ki ga je nogometaš najel, da bi z njegovo pomočjo svoj spanec pripeljal do perfekcije. Zvezdnik Juventusa in portugalske izbrane vrste pet- ali šestkrat na dan pade v spanec za okroglih 90 minut. In to še ni vse, vselej namreč spi na sveži posteljnini in v položaju zarodka (fetusa), kar mu pomaga pri regeneraciji po težkih treningih.

ronaldo 1


"To ni klasičen dremež, takšen, kakršnega poznajo starejši ljudje, ki zaspijo pred televizijo," je pojasnil Littlehales in dodal, da so številni mladi športniki pod velikim stresom, ki ga povzroča velik napor med vadbo. Z Ronaldom je začel sodelovati pred sedmimi leti, takrat ga je v slačilnico Reala pripeljal takratni trener Carlo Ancelotti. Očitno je prav Ronaldo v največji meri spoznal prednosti sodelovanja s strokovnjakom za spanje, tako da z njim še naprej dela.

Portugalec se dobro pripravi pred odhodom v posteljo, poldrugo uro pred tem ne uprablja mobilnega telefona. Na takšen način si spočije oči. Nič pa ne gre brez primerne prehrane. Ker porablja veliko kalorij, jih veliko tudi vnaša v svoje telo. A v njegovi prehrani ni sladkarij, predvsem pa je precej pazljiv pri sestavinah. Domala vsak dan so na njegovem krožniku riba, piščančja prsa, fižol, hrustljavi žitni obročki in jajca. Jasno, obroki so skrbno načrtovani, tako da se kar najbolje povezujejo s spancem.

ronaldo 2

Članki iz rubrike