Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2020 16:19:07
Deli članek:

MOČNO SPOROČILO ZA DEMBELEJA! Navijači pričakali Francoza ... potem pa SE JE ZAČELO (video)

Profimedia

Nogometaš, za katerega je Barcelona dortmundski Borussii plačala kar 130 milijonov evrov, še ni dokazal, da opravičuje zajetno investicijo.

A Ousmane Dembele ima še drugačno težavo, ki mu jo navijači še bolj zamerijo. Pogosto ponočuje, a ne tako, kot marsikateri nogometni zvezdnik, v nočnih lokalih, ampak z igralno konzolo v rokah. Zaradi nočnega igranja računalniških igric je mnogokrat zjutraj zamudil na trening, njegova vnema med vadbo pa je bila zaradi pomanjkanja spanca precej vprašljiva.

Da se vendarle želi popraviti v tem pogledu, je dokazal nedavno, ko je na prosti dan prišel na trening. Svojo podobo pri navijačih bo na boljše spreminjal dalj časa. Ko so ga s transparenti pričakali ob cesti, ko se je vračal iz treninga, je na semaforju zaustavil svoj avtomobil. Ko je spustil šipo, so ga navijači napadli: "Ousmane! Živela Francija! Odličen si ..., ampak v Fifi!"

Po izrazu na licu je bilo takoj jasno, da igralcu srečanje z navijači ni dišalo. Zmogel je sicer dvigniti palec, ob prvi priložnosti pa odvihral naprej.