gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 17.10.2020 19:08:31

Nekdanji nogometaš LIVERPOOLA: Namenoma sem poškodoval prijatelja, da bi jaz lahko igral

Reuters
Nekdanji nogometaš Liverpoola je s svojim priznanjem šokiral nogometno Anglijo.

Nekdanji nogometaš Liverpoola in kapetan mladinske ekipe Redsov Tom Brewitt je nogometno Anglijo šokiral s svojim priznanjem, da je na treningu namerno poškodoval svojega soigralca in prijatelja Dana Clearyja, sicer tudi tekmeca za mesto v prvi ekipi Redsov.

Bilo je tekom sezone 2015/16, ko se je Liverpool znašel v kadrovskih težavah, zadnja vrsta je bila zdesetkana. Na bolniški so bili Mamadou Sakho, Kolo Toure in Martin Škrtel, pa je Jürgen Klopp pred obračunom z Exeter Cityjem v pokalu FA pogledoval tudi v mladinsko ekipo.


"Klopp se je zavedal, da smo v težavah, pa se je odločil s posoje vrniti Thiaga Illorija. Jaz in Dan tega nisva vedela, pa sva predvidevala, da oba konkurirava za isto mesto v prvi ekipi. Bila sva prijatelja, toda odločil sem se prekiniti ta najin odnos. Bilo je vprašanje jaz ali on in odločil sem se, da ga na treningu poškodujem, da bi potem jaz dobil mesto v prvi ekipi. Nisem ga želel huje poškodovati, sem pa ga poskušal onesposobiti do te mere, da mi ne bi več stal na poti. Nisem ponosen na to, toda v tistem trenutku me ni bilo sram," je v enem izmed podkastov dejal danes 23-letni Tom Brewitt.

Cleary je za teden ali dva pristal na berglah, toda Brewittov peklenski načrt ni uspel. Nekaj dni kasneje se je tudi sam poškodoval in nikoli ni zaigral za prvo ekipo Liverpoola. Po nekaj sezonah v nižjih ligah je trenutno brez kluba.

Članki iz rubrike