stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 16.10.2020 17:11:26

Primazali so jim KLOFUTO! Navijač ŠOKIRANI, za isti denar gredo lahko v Avstralijo in tam gledajo premier ligo

V Angliji je močno završalo, premierligaški klubi in televizijski mogotci so navijačem pripravili brutalno presenečenje.

Koronavirus je zadal udarec športu, torej klubom, ti pa so bolečino prenesli na navijače. Kako vendarle napolniti blagajno, ko se je prodaja vstopnic tako rekoč zaustavila, je bila poglavitno vprašanje lastnikov klubov. In najdli so način.

Kar pet tekem na krog bodo v sodelovanju s televizijami, ki imajo pravico predvajanja v Angliji, umestili v sistem 'Pay Per View' (PPV), torej 'plačaj, koliko gledaš'. Cena za vsako posamezno tekmo bo 14,95 funtov (16,5 evrov). To bo dodatek pavšalnemu znesku, ki ga je moral vsak navijač odšteti teve kanalu - Sky Sportsu (558 funtov), BT Sportu (220 funtov) in Amazonu (80 funtov).

Kdor želi imeti možnost ogleda prav vseh tekem Premier lige, si je moral priskrbeti vse tri pakete, zdaj bo moral dodatno plačati več kot 2500 funtov za tekme na PPV platformi. Angleški mediji seveda niso zapravili priložnosti, da so pod črto zapisali, kakšen znesek mora skupaj plačati angleški navijač, ki bi si želel v teh nevšečnih 'korona časih' ogledati vse tekme premier lige, pač v svoji dnevni sobi. Skupaj vrtoglavih 3399,50 funtov (3750 evrov).

premier liga tv


In angleški mediji seveda niso pozabili dopisati, kako drugače bi lahko angleški navijač ta denar zapravil, pa kljub temu ne bi zamudil niti ene tekme premier lige. Če bi, denimo, odpotoval v Avstralijo, na prijetnem soncu preživel avstralsko poletje, poležaval na plaži in si v hotelu ogledal vse tekme, ne bi zapravil niti funta več. Paket vseh tekem premier lige v celotni sezoni 2020/21 v Avstraliji namreč stane natančno 139 avstralskih dolarjev (84 evrov).

Članki iz rubrike