Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2020 11:23:56
Deli članek:

To je uradna žoga adidas za novo sezono Uefine lige prvakov

Arhiv

Adidas predstavlja novo nogometno žogo, s katero bodo nogometaši igrali na tekmah v letošnji sezoni Uefine lige prvakov. Znamenita zvezdna žoga, pripravljena na nogometne virtuoze, tokrat prinaša edinstven teksturni dizajn, preoblikovana zvezdna grafika pa poskrbi za dinamičen vizualni učinek. Žoga bo prvič v akciji 20. in 21. oktobra, ko se začne skupinski del letošnje sezone najkakovostnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja.

Prihodnji torek in sredo bodo na nogometne zelenice po Evropi znova stopili najboljši nogometaši, ki bodo zaigrali v novi sezoni Uefine lige prvakov. Svoje nogometne mojstrovine bodo prikazovali v družbi nove, a še vedno ikonične adidasove zvezdne žoge, ki je letos ustvarjena pod sloganom “Ready for the Stars” (Pripravljeni na zvezde).

Nova adidasova žoga se prvič ponaša z edinstvenim teksturnim dizajnom – ta ustvarja globino skozi plasti nanosa različnih barvnih grafik, ki ponazarjajo hitrost in lahkotnost.

Poleg osveženega videza se žoga lahko pohvali tudi z najnovejšo adidasovo zmogljivo tehnologijo z inovativno površinsko teksturo, ki najboljšim igralcem na svetu omogoča še večjo natančnost ob stiku z žogo. Nova zunanja teksturna prevleka – skladna v vseh adidasovih uradnih žogah tekem Uefine lige prvakov – poskrbi za varen oprijem in popoln nadzor, medtem ko toplotno vezana brezšivna konstrukcija zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

Uradna nogometna žoga za tekme Uefine lige prvakov je na voljo na spletni strani www.adidas.com ali v naših trgovinah po Sloveniji.

Za dodatne informacije obiščite www.adidas.com/football in sledite @adidasfootball na Instagramu ali Twitterju ter se pridružite pogovoru.