nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 07.10.2020 20:22:54

Ne samo, da je Mo Salah ZAŠČITIL napadenega brezdomca, tudi zaradi tega, kar je storil potem, se mu GLOBOKO KLANJAMO! (foto)

Reuters
Mohamed Salah je znan po svojem dobrem srcu.

Egipčan, ki nosi dres Liverpoola, je nedavno navdušil, ko je na neki bencinski črpalki vsem, ki so bili tisti čas tam, plačal račun za gorivo, zdaj pa se je izkazal z novo potezo.

Pred dobrim tednom dni ga je namreč spet zasačila kamera na neki bencinski črpalki, kjer se je postavil v bran brezdomcu, na katerega so se spravili huligani. Salah se je tem postavil po robu, jim zabrusil nekaj besed in spodil, nato pa na bankomatu dvignil še sto funtov in jih podaril brezdomcu.

"Slišal je, kaj so mi govorili, kako so me žalili in poniževali, me spraševali, zakaj nimam službe, zakaj beračim. Prišel je zraven, se postavil pred mene in jim rekel, da jih je lahko sram in da se lahko tudi ona kaj kmalu lahko znajdejo v isti situaciji. Nekako sem šele potem, ko mi je ponudil bankovec za sto funtov dojel, da ne haluciniram. Kakšna legenda. On je moj junak in res sem mu hvaležen," je dogajanje opisal brezdomec David Craig za britanski tabloid The Sun.

Značke: salah, brezdomec

Članki iz rubrike