Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 25.09.2020 16:18:55

Makedonci ZMANJŠALI GOL, a jih je Jose Mourinho RAZKRINKAL! Zakorakal je na igrišče in ... (foto)

Profimedia
Makedonska Škendija je 70 minut držala v šahu favorizirane Angleže, na koncu je Tottenham slavil s 3:1. A dogodek izpred tekme odmeva ...

Londončani so se rešili z zadetkoma Son Heung Mina v 70. in Kana v 79. minuti. Že v peti minuti je bil sicer za goste uspešen Lamela, v 55. minuti pa je izid izenačil Nafiu. Tottenham je pričakovano napredoval, a duhove buri dogodek, ki se je na makedonskem nacionalnem stadionu Toše Proeski zgodil pred tekmo.

V osrednji vlogi je bil kakopak strateg gostov Jose Mourinho. Njegovi vratarji, predvsem Joe Hart, so na ogrevanju ugotovili, da so vrata manjša – nižja za pet centimetrov. Portugalski strateg se je želel sam prepričati, tako da se je postavil med vratnici in iztegnil roko. "Pomislil sem, da sem morda zrasel, v resnici pa je bil gol za pet centimetrov nižji. Vratarji to takoj ugotovijo, saj tako rekoč živijo med vratnicama," je razlagal Mourinho, ki je o napaki domačinov takoj obvestil delegata Uefe. Ta je seveda takoj uredil stvar, organizatorji so gol seveda zamenjali.

V vodstvu Škendije so se takoj ogradili od dogodka, češ da s tem spodrsljajem nimajo nič, saj to ni njihov stadion. Nacionalnega so le najeli za potrebe evropske tekme. Težko je z gotovostjo trditi, kakšno je ozadje dogodka, a ta vsekakor buri duhove. Najbolj zlobni jeziki na glas kričijo, da so Makedonci to storili namerno, a jim pretkan načrt ni uspel.

Članki iz rubrike