bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 31.08.2020 16:51:27

Ljubezen je IZGINILA, Luis Suarez je 'UBIL' Barcelono: Prekinemo lahko samo POD TEM POGOJEM!

Po katastrofi proti Bayernu v ligi prvakov se v Barceloni obeta kopica sprememb.

Ena od njih se je zgodila takoj, ko je vodenje ekipe prevzel Ronald Koeman. Nizozemec je hitro pokazal, kakšni so njegovi načrti, in v igralskem kadru prečrtal kar nekaj posameznikov. Med njimi je tudi Luis Suarez, ki je na Camp Nou prišel pred šestimi leti iz Liverpoola, redsi pa so takrat zanj dobili kar dobrih 80 milijonov evrov.

Urugvajec je v dresu katalonskega velikana odigral 283 tekme in na njih zabil 198 golov, dodal pa je še 109 asistenc. Toda pri 33 letih je njegovo najboljše obdobje že mimo in bržkone je tudi zaradi tega Koeman prepričan, da mu ne more več koristiti.



V klubu bodo veseli tudi tega, da se bodo znebili njegove plače, a zdaj je potrebno najti rešitev, da se bo to res zgodilo. Barcelona ne more enostransko prekiniti pogodbe, saj je Suarez že rekel, da bo kot kompenzacijo za to zahteval celoletno plačo, kar pa znaša 14 milijonov evrov. In pojavila se je možnost, da bi odšel k Juventusu.

Stara dama namreč išče napadalca, ki bi ga dodala Cristianu Ronaldu. Verjetno pa bo dovolj že minimalna odškodnina, s katero bi se Barcelona verjetno strinjala, samo, da ne bo imela izgube. Hkrati pa bi bila to dobra naložba tudi za Juve, ki se zanima za Edina Džeka, a Roma zanj zahteva 12 milijonov evrov. Govori se celo, da bi lahko prišel tudi nekdanji član Fabio Quagliarella, ki je kljub 37 letom v zadnjih sezonah še vedno eden najboljših strelcev lige.

Članki iz rubrike