Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2020 14:29:02
Deli članek:

Nora RAČUNICA: V TEM klubu resno PRIPRAVLJAJO NAČRT, kako PRIPELJATI MESSIJA!

Reuters

Prihodnost Lionela Messija pri Barceloni ni bila še nikoli tako negotova, kot je danes.

Argentinec je močno razočaran zaradi zadnje sezone, ki se je končala s katastrofo proti Bayernu (2:8), prav tako pa katalonski velikan ni osvojil niti ene lovorike. Messi zato zelo resno razmišlja o tem, da bi zamenjal klub, o čemer je seznanil tudi novega trenerja Ronalda Koemana.

V boj za njegov podpis naj bi se spustili trije klubi: Inter, Manchester City in PSG. Pri angleškem klubu že računajo, kako bi Argentinca zvabili v svoje vrste in pri tem ne bi prekršili pravil finančnega fair-playa. Seveda bo to zelo težko, hkrati pa iz Italije prihajajo informacije, da je predsednik Steven Zhang že pripravil denar, s katerim bi lahko uresničil sanjski prestop, če se bo pojavila priložnost za to.

Messi ima v pogodbi zapisano odškodnino, po kateri lahko odide v zameno za 700 milijonov evrov. Take vsote seveda nihče ne bo plačal, vseeno pa naj bi v upravi kluba obstajali ljudje, ki si želijo Messija prodati, prejeti denar pa bi vložili v prenovo ekipe. Za to pa so pripravljeni tudi (močno) znižati nogometaševo ceno ...