Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2020 00:25:33
Deli članek:

DRAMA NA ULICI! Pred očmi nogometaša Manchestra Uniteda in reprezentanta se je zgodil rop, potem pa ...

Policija se je povezala z vodstvom rdečih vragov, ki je potrdilo, da je bil njihov nogometaš vpleten v ulični rop.

Zgodilo se je v švedskem mestu Vasteras, približno 100 kilometrov zahodno od Stockholma. To je rojstno mesto reprezentanta Victorja Lindelöfa, od leta 2017 sicer člana Manchestra Uniteda. Potem ko je 26-letni branilec s svojimi soigralci s poznejšo zmagovalko Sevillo izgubil polfinalno srečanje lige Europa, je dobil nekaj dni prosto za krajši oddih. Izkoristil ga je v domačem kraju, a ni slutil, da bo priča uličnega ropa.


Še dobro, da je Lindelöf vrhunsko pripravljen, saj se je herojsko pognal za roparjem na kolesu, ki je pred njegovimi očmi iz rok 90-letne starke iztrgal torbico z vsemi njenimi dragocenostmi. Nogometaš je brez pretiranega nasilja ujel zlikovca in ga zadržal do prihoda policistov.

Očividci niso vedeli, da gre pravzaprav za nogometnega reprezentanta, so pa povedali, da je brez obotavljanja, kot kakšen 'superman', stekel za roparjem in z njim suvereno opravil. Vodstvo angleškega kluba je potrdilo, da je herojsko delo opravil Lindelöf. Policisti so se mu za herojsko delo zahvalili, ženica - žrtev ropa - pa ga je povabila na kosilo.