janez janša Dobra karma

Kaj razkriva rojstna karta Janeza Janše, ki je ...

Jelko Kacin Svet24.si

V čigavem imenu govori Jelko Kacin?

zoran jankovic bobo Reporter.si

Župan Janković hinavsko piha na dušico ...

garsonjera, gosposvetska, ljubljana Svet24.si

FOTO: 200 evrov na mesec za osem kvadratnih metrov...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Razkrivamo vsa navodila ministra Hojsa policiji

netflix, dokumentarec, social-dilemma Odkrito.si

Sobe z odmevom - Zakaj so družabna omrežja ...

Modne kombinacije za šolarje Njena.si

Tri modne kombinacije za šolarje

nu
nu
0 13.08.2020 11:15:36

Kapetan se je RAZJOKAL! Poteza kluba ga je povsem ZLOMILA, sin pa ne more razumeti (video)

Kapetan Valencie Dani Parejo je v Španiji dvignil ogromno prahu s srce parajočim sporočilom, med katerim se je celo razjokal.

Parejo je spoznal vso krutost modernega nogometa, saj se je po devetih sezonah, v katerih je za Valencio na 383 tekmah dosegel 63 zadetkov, znašel pred zaprtimi vrati Mestalle. Klub ga je dobesedno odrezal, najhuje pri vsem skupaj pa je to, da mu vodilni možje tega sploh niso povedali, ampak so novico sporočili njegovemu agentu.

Pri 31 letih seveda še ni za odpis, ni še rekel zadnje. Po Transfermarktu je vreden 20 milijonov evrov. V zadnji sezoni je zaigral na 47 tekmah in dosegel 10 zadetkov. Strokovno vodstvo netopirjev ga je vsemu navkljub enostavno prečrtalo in ga poslalo v Villarreal. Parejo je po prvem šoku prosil klub, v katerem je želel končati kariero, ali se lahko od navijačev poslovi na stadionu. A klub mu tega ni dovolil, tako je igralec navijače nagovoril kar po videokonferenci iz svojega doma.


Njegov govor je bil čustven, svoje pa so dodali tudi dres Valencie in številne fotografije in klubska spominska obeležja. Parejo je razlagal, kako težko je zanj oditi iz kluba, ki mu je pomenil vse. "Ta klub je moje življenje. V njem sem želel končati kariero, vendar mi niso pustili. Vedno sem govoril, da imam v Valencii dve hiši - eno, v kateri živim, in Mestallo. Zdaj sem ostal brez enega doma."

Nagovor zdaj že nekdanjega kapetana je postajal vse bolj čustven: "Sinu Daniju sem poskušal pojasniti, da bom zdaj igral za neki drug klub in da ne bom več nosil dresa Valencie, vendar me ni razumel, začudeno me je gledal. Kako naj bi razumel, če ve le za Valencio. Vprašal me je, zakaj odhajam iz tega kluba, če sem v njem že od nekdaj. Odgovoril sem mu: 'Tako je to v nogometu.' To je tako žalostno." Potem se je dokončno zlomil in se razjokal.

Videozapis je močno pretresel Španijo, ljubitelji nogometa so čustven odziv Pareja sprejeli z empatijo. Tudi mediji so stopil na stran nogometaša in kritizirali odnos Valencie do svojega dovčerajšnjega junaka.

Značke: dani-parejo, valencia

Članki iz rubrike