900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 07.08.2020 11:39:37

Pred nocojšnjo tekmo lige prvakov so se DVIGNILI navijači Juventusa: NOČEMO GA!!!

Reuters
Nocoj se bo nadaljevala liga prvakov, Juventus pa bo v dvoboju osmine finala z Lyonom lovil zaostanek s prve tekme.

Tisto so Francozi dobili z 1:0, toda od takrat  bilo je 26. februarja  se je zgodilo marsikaj. Med drugim je stara dama osvojila naslov italijanskega prvaka, Lyon pa skoraj pet mesecev ni odigral uradne tekme. Če smo natančnejši, uradne tekme ni igral od 8. marca do 31. julija, ko je igral v finalu pokala s PSG-jem in izgubil po streljanju enajstmetrovk.

Pri stari dami v zadnjem času razmišljajo zgolj o nocojšnji preizkušnji. Vse glasnejše so govorice, da bo po sezoni odšel Maurizio Sarri. Slednji sicer trdi, da ga ne bodo zamenjali, niti če bo izgubil, a uprava in navijači so zaradi iger črno-belih nezadovoljni.


Italijanski mediji so za morebitnega Sarrijevega naslednika izpostavili kar nekaj kandidatov, od Pochettina, Gasperinija, Simoneja Inzaghija in De Zerbija do Antonia Conteja in Roberta Mancinija. Toda zadnja zagotovo ne bosta prišla v Torino, Conte zaradi spora s predsednikom Agnellijem in načina, na katerega je odšel. Mancini bi prav tako z veseljem sprejel morebitno ponudbo, a so se že dvignili navijači, ki selektorja azzurrov niti pod razno ne želijo videti na klopi svojega kluba. Razlog za to pa je njegova preteklost, saj je med letoma 2004 in 2008 sedel na klopi osovraženega Interja.

Članki iz rubrike