sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
1 27.07.2020 11:13:52

Cristiano osvojil novo krono, toda prava nagrada ga je čakala doma v POSTELJI! Le poglejte to fotografijo in sporočilo Portugalcu! (foto)

Profimedia
Cristiano Ronaldo se je skupaj s soigralci veselil novega naslova italijanskega prvaka.

Juventus se po zmagi nad Sampdorio veseli novega naslova italijanskih prvakov. Zasedba iz Torina ima dva kroga pred koncem neulovljivih sedem točk prednosti pred drugouvrščenim Interjem iz Milana, medtem ko Atalanta in Lazio zaostajata osem točk.


Na tekmi je Cristiano Ronaldo zabil in tako izenačil rekorden klubski strelski dosežek Feliceja Borela, ki je v sezoni 1933/34 prav tako zabil 31 golov.

Prava nagrada pa je Portugalca pričakala doma. Ob osvojitvi naslova mu je čestitala tudi Georgina, ki je objavila fotografijo iz spalnice oziroma iz postelje, ob njej pa ležijo tudi njuni otroci. "Ne vem, kakšno besedo bi si bilo potrebno izmisliti, da bi opisala tvojo predanost in to, kar predstavljaš, za kar delaš. Ti si navdih za vse nas in najboljši na planetu. To delaš 24 ur na dan, 365 dni leto za letom in vedno se poplača. Ne bi mogli biti bolj ponosni nate. Slavimo z zabavo v pižamah," je med drugim zapisala mična Georgina.

Članki iz rubrike