oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

STA
STA
0 18.07.2020 21:02:20

SANTI CAZORLA zapušča Villareal

Španski reprezentant Santi Cazorla je danes potrdil, da bo po koncu sezone zapustil Villareal. V nedeljo bo proti Eibarju odigral zadnjo tekmo v dresu rumene podmornice, kje bo nadaljeval kariero, še ni hotel izdati.

Španski novinarji poročajo, da se bo skoraj zagotovo preselil v katarski Al-Sadd, ki vodi nekdanji reprezentančni soigralec Xavi Hernandez, poroča AFP. Petintridesetletni Cazorla je za špansko reprezentanco odigral 81 tekem, z njo je dvakrat postal evropski prvak. Skoraj zagotovo bi bil v ekipi tudi na letošnjem prvenstvu, ki pa so ga zaradi epidemije novega koronavirusa prestavili.


Najboljša klubska leta so bila pri Arsenalu, kjer pa je imel na koncu veliko težav s poškodbami, nekaj časa je celo kazalo, da bo moral končati kariero. A Villareal ga je leta 2018 z odprtimi rokami sprejel še tretjič, za kar se mu je oddolžil z dobrimi igrami in goli.

"Villareal mi je dal vse. K njemu sem prišel kot nepoznan deček iz Ovieda, zapuščam ga kot uspešen nogometaš. Vedno bom hvaležen za vse, kar je klub storil zame," je na novinarski konferenci poudaril Cazorla, ki je v letošnji sezoni dosegel 11 golov in prispeval tudi osem asistenc.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike