škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

saša-einsiedler, revija-jana Njena.si

Saša Einsiedler o trpljenju na skrivaj in zlobi, ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 16.07.2020 15:49:29

NORO POLETJE Haalanda. Vrgli so ga iz nočnega kluba, potem jih je slišal ZARADI BARVE traktorja (foto + video)

Profimedia
Norveški napadalec Erling Haaland po uspešni polsezoni v dortmundski Borussii, ko se je dokončno uveljavil v zgornjem razredu evropskega nogometa, uživa v počitnicah.

Haaland je najprej prejšnji teden doživel kratek stik z varnostnikom v enem od nočnih klubov v Stavangerju. Po spletu je zaokrožil videoposnetek, na katerem mladi nogometaš burno razpravlja z varnostnikom, ki ga je odstranil iz kluba.

Razlog je bil koronavirus. Varnostnik je povedal, da Haaland ni bil pijan. "Zaradi trenutne situacije s Covid-19 smo se zavedali, da bo okoli njega nastala velika gneča, da bodo ostali gostje želeli avtogram in skupno fotografijo. Prosili smo ga, če lahko zapusti klub. Na koncu je bil razumevajoč in je sodeloval z nami."



Takoj zatem se je na družbenem omrežju oglasil njegov oče Alfie in mu dejal, da nočno življenje v velikem mestu ni zanj. "Raje poprimi za delo." In res, Haaland je nočni klub zamenjal s kmečkim delovnim okoljem. Tako je objavil fotografijo, na kateri v delavskem kombinezonu v rokah drži motorno žago, pripravljen na 'obračun' z drevesom. Na drugi fotografiji gol do pasu sedi na traktorju na njivi.

Na uradnem twitter profilu se je odzval njegov klub: "Spet se moramo pogovoriti o barvi traktorja, Erling Haaland." Igralec namreč sedi na modrem traktorju, to pa je barva največjega tekmeca dortmundske Borusie - Schalkeja. In v prav takšni barvi je bil tudi kombinezon, v katerem se je spravljal k sečnji.

Članki iz rubrike