tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

zabjak brezje romi pl3 Reporter.si

Anticiganizem: četudi problem pometemo pod ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

STA
STA
0 15.07.2020 07:36:13

HRVAT s predstavo kariere zagrozil PSG-ju in Atalanto vrnil tik pod vrh! (video)

Profimedia
Nogometaši Atalante iz Bergama so sinoči v 33. krogu serie A visoko s 6:2 (4:1) ugnali Brescio in se vrnili na drugo mesto na prvenstveni razpredelnici. Blestel je Hrvat Mario Pašalić s tremi goli, Atalanta pa ostaja nepremagana že 13 krogov zapored.

Pašalić je tekmečevo mrežo načel že v drugi minuti, a je Ernesto Torregrossa le šest minut kasneje izid poravnal, Marten de Roon (25.), Ruslan Malinovski (28.) in Duvan Zapata (30.) pa so do polčasa poskrbeli za dobro razpoloženje domačih navijačev.

Po menjavi strani je še dvakrat udaril Pašalić (55. in 58. minuta) in razblinil vse dvome o zmagovalcu ter ekipi Slovenca Josipa Iličića priboril vrnitev na drugo mesto na lestvici za torinskim Juventusom, ki ima šest točk naskoka. Za dve točki zaostajata milanski Inter in rimski Lazio, ki imata odigrano tekmo manj.



"Odigral sem najboljšo tekmo v karieri. A do konca je še pet tekem in lahko smo še boljši. Letos smo dosegli že več kot 90 golov, na tekmi z Juventusom (2:2) pa smo dokazali, da se lahko borimo tudi proti najboljšim ekipam," je po tekmi povedal Pašalič.

Atalanta je v odlični formi, kar je tudi lep obet pred nadaljevanjem lige prvakov, kjer Iličića in soigralce čaka obračun s francoskim velikanom PSG. Številni v Bergamu menijo, da bi prav na tej tekmi lahko potrdili najboljšo sezono v 112-letni zgodovini kluba.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike