vaga Dobra karma

Kronična potreba rojenih v znaku Tehtnice: da bi ...

damjan-murko, tiar, maja-murko Svet24.si

FOTO: Murku je pomembno, da živi normalno ...

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

dež, naliv, padavine, veter, neurje, sneg Svet24.si

Turbolenten vikend: za uvod nalivi in močan ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak in Južna prijatelja tudi v denarju ...

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

MasterChef Njena.si

Žan in Žiga ženskam pokazala, kako se speče ...

ue
ue
0 04.07.2020 22:35:47

ŠKANDAL na Hrvaškem! Trener HAJDUKA Igor Tudor napadel NOVINARJA!

Ante Čizmić / CROPIX
Morala bi biti le tiskovna konferenca pred tekmo hrvaške lige.

Hajduk se bo v nedeljo pomeril z Osijekom, očitno pa je pred tekmo nervoza pri njegovem trenerju Igorju Tudorju kar velika. Šlo je za videokonferenco in ko je na vrsto za vprašanje prišel novinar Slobodne Dalmacije, s katerim se je Tudor sprl že prejšnji teden, je 'počilo'.

Vprašanje se je glasilo: "Kako bi ocenili igro svoje ekipe v obdobju po koroni in kateri segment igre bi izpostavili kot najboljšega?". Namesto odgovora je Tudor krenil v 'protinapad' na novinarja. "Rad bi ti čestital in oznanil veselo novico. Slišim, da boš postal pomočnik trenerja mladincev Solina. To ni majhna stvar zate. Prepričan sem, da bo Solin v zelo kratkem času naredil miks Cityja in Liverpoola ter Burnleyjove igre na protinapade. Prišel bom na prvo tekmo in gledal bom le pozitivne stvari. Končno se bo v teh krajih igral dober nogomet. Prepričan sem, da boš naredil odlične stvari. Bojim se, da Brba (predsednik Hajduka Marin Brbić o.p.) ne bo dovolj hiter, da te pripelje sem. Najbolj pomembno je nogometno znanje, ali ste zdravnik, novinar ... Ko ima nekdo znanje, se to vidi. Na tvoje vprašanje lahko odgovorim le tako, kot bi odgovoril ti, to pa je, da za trenerja Hajduka ni dovolj le imeti rad ta klub in biti glasen, ampak je treba imeti tudi znanje. Trener pa ga v tem trenutku nima."

Tudorjev nastop je takoj obsodilo hrvaško novinarsko društvo, ki je na svojem Facebook profilu objavilo sporočilo. 'Sramoten, podcenjevalni nastop trenerja Hajduka do kolega novinarja Slobodne Dalmacije Antonija Juričića. Da, da, gospod Tudor, novianrji so v tej državi krivi za vse, tudi za slabe rezultate Hajduka,' so zapisali v Hrvaškem novinarskem društvu.

Značke: igor-tudor, hajduk

Članki iz rubrike