baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

STA
STA
0 23.06.2020 21:45:39

Napoli zmagal v Veroni, Cagliari v Ferrari

Nogometaši iz Napolija so v 27. krogu italijanskega prvenstva v gosteh premagali Verono z 2:0. Za zasedbo iz Neaplja sta zadela Arkadiusz Milik (38.) in Hirving Lozano (90.). Na drugi današnji tekmi je Cagliari v izdihljajih tekme z golom Giovannija Simeoneja v Ferrari ukanil Spal z 1:0. Valter Birsa je za ekipo s Sardinije igral od 66. minute.

Ob 21.45 se bosta začeli še dve tekmi. Genoa se bo pomerila s Parmo - Rok Vodišek ni v kadru zasedbe iz Genove, barve Parme pa zastopa slovenski reprezentančni igralec sredine igrišča Jasmina Kurtića -, medtem ko bo Torino drevi gostil Udinese.


Nogometaši Juventusa so v ponedeljek dosegli 21. zmago v tej sezoni serie A, ko so na gostovanju v Bologni slavili z 2:0. Za staro damo sta zadela Cristiano Ronaldo in Paulo Dybala. Nogometaši Milana so zanesljivo v gosteh premagali Lecce s 4:1, Fiorentina in Brescia pa sta se razšla z 1:1.

V sredo bodo na sporedu še tri tekme. Atalanta Josipa Iličića bo gostila drugouvrščeni Lazio, milanski Inter Samirja Handanovića se bo doma pomeril s Sassuolom, Roma pa bo gostila Sampdorio.

Značke: nogomet, italija, dp

Članki iz rubrike