ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

cg_elektrika_2 Svet24.si

Država za subvencijo cen elektrike potrošila 241...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

dan drzavnosti proslava 2024 pl Reporter.si

To je bil gotovo hud udarec za Milana Kučana ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

STA
STA
3 11.06.2020 09:35:48

NORIŠNICA: Prizori iz Beograda osupnili svet, poglejte si, kaj se je dogajalo na VEČNEM DERBIJU! (video)

Profimedia
Nogometaši Partizana so finalisti srbskega nogometnega pokala, potem ko so sinoči na jubilejnem 200. večnem derbiju, polnem incidentov, premagali Crveno zvezdo z 1:0. Srbske oblasti so prvič po koronavirusnem premoru dovolile gledalcem vstop na stadion brez omejitev, tako da se jih je na Humski po poročanju medijev zbralo blizu 20.000.

Edini gol na tekmi je za varovance Save Miloševića dosegel Bibras Natcho v 58. minuti. Črno-beli bodo imeli tako priložnost še petič zaporedoma osvojiti pokal.

Finale bo 24. junija, za pokal pa se bodo partizanovci pomerili z Vojvodino, ki je v prvem polfinalu izločila Čukarički.



Srbske oblasti so sicer navijačem od 1. junija naprej spet dale zeleno luč za ogled tekem v živo, a sprva le ob pogoju, da je med njimi vsaj meter prostora. Od 5. junija naprej pa za gledalce ni bilo več omejitev, poročajo agencije. Tudi slike z večnega derbija lepo kažejo navijače, kako z ramo ob rami navijajo za svoje ljubljence.

Na derbiju ni manjkalo ne bakel ne različnih predmetov na terenu, pred tekmo je enega od njih v glavo "dobil" domači vratar Vladimir Stojković, med tekmo jo je skupil nogometaš zvezde Mirko Ivanić. Prišlo je tudi do prerivanja med nogometaši, "gorele" so tribune, derbi je po pisanju srbskih medijev povsem upravičil svoj naziv.

Članki iz rubrike