bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

nu
nu
1 30.05.2020 17:35:44

NORO! Plačala ga je 120 MILIJONOV - ne boste verjeli, kaj bo zdaj BARCA NAREDILA s Coutinhem

Profimedia
Polomija bi bila težko večja.

Hotela ga je na vsak način, hotela ga je za vsako ceno in na začetku januarja leta 2018 je za Philippa Coutinha plačala Liverpoolu nekaj več kot 110 milijonov evrov. In celo obljubila dodatke, s katerimi bi cena lahko narasla na 150 milijonov. In ker je Coutinho z Barcelono osvojil nekaj lovorik, je nekaj teh dodatkov tudi plačala, tako da poznavalci ocenjujejo, da jo je Brazilec skupno stal okrog 120 milijonov evrov. In kaj je dobila v zameno? Praktično ničesar. 

Coutinho se je pri Barceloni povsem izgubil in je že po sezoni in pol odšel kot posojeni nogometaš k Bayernu. Barca je upala, da ga bo na koncu posoje bodisi prodala v München bodisi bo tam našel formo iz Liverpoola in se vrnil k Barceloni. A Bayern ga zdaj noče, po slabi sezoni ga noče niti Barelona, pa tudi izdani Liverpool nogometaša, ki je izsiljeval z odhodom v Katalonijo, noče odkupiti nazaj. Kaj se bo torej zgodilo zdaj? Spet ga bo treba posoditi. 

Očitno bo zdaj na vrsti Tottenham, ki je pokazal zelo resno namero, da bi poskusil s tem, da bi si tega igralca za eno sezono izposodil. Barca pa upa, da se bo uspela dogovoriti vsaj za 10 milijonov nekakšne uporabnine in da bo Tottenham pokril Brazilčevo izjemno visoko plačo. Res neverjetno. In res se ne morete čuditi, da prvo zvezdnik Lionel Messi tako ostro kritizira klubsko vodstvo. 

Članki iz rubrike