Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 20.05.2020 11:47:37

EDEN IN EDINI! Da. Stavim MILIJON DOLARJEV, da bo ... Čeferin sprejel najbolj drzno stavo V ŽIVLJENJU

Reuters
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je v intervjuju za ugledni The Guardian razkril marsikaj zanimivega, po njegovem mnenju pa bo evropsko prvenstvo leta 2021 zagotovo odigrano.

Nogomet po vsem svetu je po pandemiji koronavirusa na hudi preizkušnji, a se bo pobral. Nogometaši se že vračajo na treninge, nekateri so začeli že s prijateljskimi tekmami, Uefa pa je prepričana, da bo po koncu državnih prvenstev po Evropi avgusta lahko izpeljala tudi elitno ligo prvakov in drugorazredno ligo Europa.

Kaj pa evropsko prvenstvo, ki bi moralo biti na sporedu letos poleti, a so ga zaradi aktualnih dogodkov po celem svetu prestavili na prihodnje leto? Ali se lahko zgodi, da ga tudi takrat ne bodo uspeli organizirati? Vplivni Slovenec je prepričan, da ne bo tako in da ga bodo lahko izpeljali. Še več, na vprašanje novinarja, ali bi stavil milijon dolarjev, da bo evropsko prvenstvo 2020 uspešno izpeljano leta 2021, je Aleksander Čeferin jasno odgovoril: "Da. Seveda. Ne vidim razloga, da prvenstvo ne bi bilo na sporedu leta 2021. Mislim, da virus ne bo med nami v nedogled. Mislim, da se bo vse skupaj spremenilo na bolje hitreje, kot si mislijo številni."

Članki iz rubrike