Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.04.2020 09:09:11
Deli članek:

Jürgen Klopp je včeraj poklical kar NJEGOVEGA OČETA in šokiral vse pri REALU!

Profimedia

Že zdaj, pri 21 letih, velja za enega najboljših na svetu.

Zato ni prav nič čudnega, da si vsi evropski velikani želijo Kyliana Mbappeja. Enemu od njih pa bi se želja lahko uresničila, saj fant ne želi podaljšati pogodbe s PSG-jem, ki mu poteče poleti 2022. Že nekaj časa je znano, da se je zanj resno ogrel madridski Real.

Madridčani so odločeni, da ga naslednje leto zvabijo na stadion Santiago Bernabeu, toda pri tem bodo očitno imeli veliko konkurenco. Francoski Le10 Sport poroča, da je Mbappe tudi tarča Jürgena Kloppa, ki ga želi pripeljati v Liverpool.

Z njim bi nadomestil Salaha in Maneja, ki naj bi bila blizu slovesa od stadiona Anfield. Francoski medij pa je šel še korak dlje, zapisal je, da je nemški strokovnjak v nedeljo poklical kar Kylianovega očeta Wilfreda in ga povprašal o tem, kakšne načrte ima njegov sin v naslednji sezoni.

PSG je Mbappeja kupil poleti 2018, potem ko mu ga je pred tem za eno leto posodil Monaco. Parižani so takrat zanj odšteli 145 milijonov evrov, zdaj pa želijo z njegovo prodajo iztržiti še približno 40 milijonov več. Za PSG je nastopil na 120 tekmah v vseh tekmovanjih in zabil 90 golov, temu izkupičku je dodal še 49 asistenc.

Profimedia