asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

STA
STA
2 22.04.2020 20:35:53

Italijanski nogometaši v NESTRPNEM PRIČAKOVANJU: V naslednjih dneh bo padla odločitev!

profimedia.si
V naslednjih dnevih bo znano, kdaj se bodo italijanski nogometaši znova lahko vrnili na treninge, je danes povedal minister za šport Vincenzo Spadafora po dvourni video konferenci s predstavnimi italijanskega nogometa na čelu z vodstvom zveze, vodilnimi poklicnih in amaterskih lig, predstavniki igralcev in zdravstva.

"Z velikim zanimanjem sem prisluhnil različnim razmišljanjem in predlogom. Čez nekaj dni, po diskusiji z ministrom za zdravje Robertom Speranzo in tehničnim znanstvenim komitejem za to krizo, bomo izdali posodobljene ukrepe za možne začetke treningov ter časovne okvire," je dejal Spadafora, poroča francoska tiskovna agencija AFP.


Italijanski nogometni klubi so se dan prej, v torek, izrekli za dokončanje elitne serie A, če bodo to dopuščale varnostne in zdravstvene razmere v državi.

Italijansko prvenstvo je prekinjeno od 12. marca, do konca pa manjka še 12 krogov. Želja italijanske zveze je, da igralci začnejo treninge že 4. maja, dan po tem, ko v državi preneha veljati vrsta ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Nogometaši bi prvenstvo nato nadaljevali tri tedne kasneje, brez občinstva in pod strogim zdravstvenim nadzorom.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike