Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.04.2020 10:46:05
Deli članek:

VELIK preobrat v PRIMERU NEYMAR?! Ne Barcelona, temveč NEKDO DRUG! TEMU Brazilec NE BO mogel reči NE!

Profimedia

Se bo Neymar v naslednjem prestopnem roku vrnil v Barcelono?

To vprašanje si že nekaj časa zastavljajo tako navijači katalonskega velikana kot tudi vsi preostali ljubitelji igre z okroglim usnjem, na končni odgovor pa bo treba počakati še nekaj časa.

Tudi v pariškem klubu se zelo dobro zavedajo Brazilčeve želje po vrnitvi v bivši klub, vendar pa se pri francoskem prvaku odlično zavedajo še ene stvari. In sicer, da so finančno močnejši od svojega tekmeca.

Odgovorni v klubu ne želijo ostati brez svojega zvezdnika in zdaj iz Francije prihajajo informacije, da bo športni direktor PSG-ja Leonardo v kratkem Neymarju na mizo dal ponudbo, ki jo bo njegov rojak zelo težko zavrnil.

Zakaj? Ker bo v njej zapisano, da mu Parižani za podaljšanje do leta 2025 ponujajo neverjetnih 38 milijonov evrov letne plače. Tega pa Barcelona nikakor ne more doseči, kaj šele preseči. Že zdaj pa je jasno, da je zaradi trenutnega stanja vse manj možnosti, da se bo Neymar res vrnil na Camp Nou, saj ima Barca kar nekaj težav z zagotovitvijo denarja, s katero bi plačala odškodnino. Seveda Katalonci upajo, da bodo kot del odkupnine lahko v nasprotni smeri poslali katerega od svojih igralcev, vendar Parižani o tem nočejo niti slišati.

To bi znal biti eden od primerov, ko bodo finančno bogati klubi po krizi, ki bo nastala zaradi trenutnega stanja, lahko izkoristili nemoč svojih konkurentov in jim bodo lahko 'ukradli' kakšnega igralca.