Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.04.2020 13:45:21
Deli članek:

Tekmovanje angleških zvezdnikov bo prenašala SLOVENSKA TELEVIZIJA: Turnirja zvezd premier lige ne gre zamuditi!

Reuters

Nogometaši iz angleške lige se bodo pomerili za naslov prvaka, ta zanimiv turnir pa bo prenašala tudi slovenska športna televizija.

Športni dogodki po Evropi so se začasno ustavili, lige pa si na vsak način prizadevajo, da bi nekako ohranile stik z navijači. Angleška premier liga je prišla na zanimivo idejo, organizirala je računalniški turnir, v katerem bodo sodelovali tudi nekateri največji zvezdniki elitnega angleškega nogometnega tekmovanja, med igralci, ki bodo tekmovali, pa so Raheem Sterling, Trent Alexander-Arnold, Wilfried Zaha in Todd Cantwell.

"Misli vseh v premier ligi so s tistimi, ki so neposredno prizadeti zaradi koronavirusa," je ob tem dejal prvi mož angleškega nogometnega prvenstva Richard Masters in dodal: "Prav tako se zavedamo pomembnosti iskanja novih načinov za zabavo navijačev v tem času in zelo smo vznemirjeni, da smo uspeli zbrati močno postavo igralcev za ePremier League Invitational tournament."

Izkupiček bo šel v dobrodelne namene, dobila ga bo britanska zdravstvena služba, turnir pa bo od torka do sobote, ko bo na sporedu veliki finale, prenašala slovenska športna televizija Sportklub.