Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
3 09.04.2020 12:56:18

Z računa iz BARCELONE: Kdo je plačal za Ronaldinha? Najpogosteje se omenja TEGA ČLOVEKA!

Profimedia
Nekdanji brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho, ki je bil v Paragvaju vse od 7. marca za zapahi zaradi ponarejene potne listine in je na prostost začasno skupaj z bratom Robertom odšel po plačilu varščine, je za to potrebnih 1,47 milijona evrov dobil z računa v tujini, so poročali brazilski mediji.

Potni list so mu pred dvema letoma odvzeli, ker ni mogel plačati kazni v višini okrog dveh milijonov evrov, saj je imel na brazilskem bančnem računu vsega šest evrov, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Zato so brazilski mediji skušali ugotoviti izvor denarja za varščino, ki so jo v sredo njegovi odvetniki položili na račun pristojnih paragvajskih oblasti.

Po nekaterih navedbah naj bi bil denar nakazan z računa v Barceloni, najbolj glasno pa se omenja kar prvega zvezdnika Barcelone Lionela Messija, s katerim je bil Brazilec vedno v dobrih odnosih. 



Ronaldinho in Roberto zdaj bivata v hotelu Palmaroga z več kot 100 sobami v središču paragvajskega glavnega mesta Asuncion, kjer naj bi bila celo edina gosta. Nadzoruje ju policija in pred nadaljevanjem sodnega postopka nimata dovoljenja, da bi lahko zapustila državo.

Ronaldinho, dvakratni najboljši nogometaš sveta ter leta 2002 z Brazilijo svetovni prvak, je bil v zaporu 30 dni, potem ko je skupaj z bratom v Paragvaj vstopil s ponarejenim potnim listom. Za zapahi je praznoval tudi 40. rojstni dan.

Značke: nogomet, sta

Članki iz rubrike