tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 09.04.2020 11:06:46

Florentino Perez ima NOR NAČRT: Ne Mbappe, prihaja VELIKO CENEJŠI napadalec?!

Profimedia
Pri Realu še vedno iščejo napadalca.

Največja želja je Kylian Mbappe, toda on je skoraj nedosegljiv, vsaj do naslednjega leta. Zdaj pa se je Florentino Perez obrnil proti fantu, na katerega verjetno nihče ne bi niti pomislil.

Gre za člana ligaškega tekmeca, in sicer je to Ferran Torres, napadalec Valencie. Mladi španski reprezentant ima na mizi kopico ponudb, od Juventusa, do Liverpoola, Borussie Dortmund, Bayerna, Chelseaja ... Zato tudi njegova cena ne bo ravno nizka, a bo še vedno precej nižja od Mbappejeve.



Torres si želi biti član udarne enajsterice, česar pa mu Zinedine Zidane nikakor ne more obljubiti, zato imajo pri Realu pripravljeno tudi drugo različico. Po tej bi kupili Lucasa Ocamposa, člana Seville. Petindvajsetletnik je poleti prišel iz Marseilla, Andaluzijci so zanj plačali 15 milijonov evrov, in zadeli v polno. V 22 prvenstvenih srečanjih je zabil 10 golov, dva je prispeval v pokalu.

Je eden ključnih mož Seville, ki ga ne namerava izpustiti iz svojih rok. Vendar pa v Španiji pravijo, da bi bilo lahko drugače, če bi zanj iztržili okoli 40 milijonov evrov.

Članki iz rubrike