stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 29.03.2020 14:43:30

To pa močno ODMEVA: Xavi priznal in zatresel nogometni svet! Želim se vrniti k Barceloni, zelo sem ...

Profimedia
Legendarni španski vezist je priznal, da se želi vrniti k svojemu nekdanjemu klubu.

Z zlatimi črkami se je zapisal v zgodovino Barcelone, s svojimi predstavami je katalonskemu gigantu pomagal do nekaterih največjih in najodmevnejših uspehov, bil del ene najboljših nogometnih ekip vseh časov, po dolgih letih igranja pa je napočil čas za slovo. Toda bilo je jasno, da bo to le začasno slovo, Xavi Hernandez se je odločil nogometno kariero zaključiti v Katarju. Nadel si je dres Al Sadda, po koncu igralske kariere pa si je izkušnje nabiral v trenerski vlogi. In to več kot le uspešno.

Pred kratkim je bil eden glavnih kandidatov za novega trenerja Barcelone, na koncu se je vodstvo katalonskega ponosa odločilo za Quiqueja Setiena. Xavi naj bi svoj nekdanji klub zavrnil predvsem zaradi dejstva, da si želi začeti od začetka in ne sredi sezone, kar je zdaj tudi potrdil. "Želim sem se vrniti k Barceloni, zelo sem navdušen," je v pogovoru za katalonski medij La Vanguardia dejal Xavi in nadaljeval: "Še pred leti ne bi bil tako samozavesten, zdaj sem pa dobil potrdilo, da lahko uspem tudi kot trener in da lahko veliko ponudim igralcem. Toda začeti moram od začetka, seveda pa moram vse odločitve sprejeti jaz."

Seveda bo vsekakor zanimivo videti, kako se bo odločilo vodstvo Barcelone. Številni trdijo, da bi bil Xavi več kot le primeren trener za Barcelono, še posebej zdaj, ko aktualni trener ni ravno navdušil v vlogi trenerja Barcelone. Igralci so pod vodstvom Setiena močno razočarali, po koncu sezone se bo le stežka obdržal na vročem stolčku Barcelone.

Značke: barcelona, xavi

Članki iz rubrike