krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
0 29.03.2020 11:11:00

GROZA! Neverjetno, ZAKAJ JE UMRL nadarjeni fant! Tudi to je VELIKA NEVARNOST virusne krize!

Atleticov veliki talent se je moral mnogo prezgodaj posloviti zaradi neverjetne banalnosti.

Španski mediji so takoj dali vedeti, da 14-letni Christian Michola Sanchez, izjemno nadarjen nogometaš mlajšega pogona madridskih rdeče-belih, ni umrl kot žrtev zloglasnega koronavirusa. No, marsikdo pa vseeno pravi, da bi bil fantič še živ, če ne bi bilo izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije. Ta je v Madridu še posebej izrazita, bolnišnice zaradi tega precej prepolne, zdravniki preveč zasedeni, fantova usoda pa je bila očitno povezana z vsem tem.

Kot pravijo najbolje obveščeni viri, se je fantu vnel slepič, kar za 14-letnika ni nič neobičajnega, operacija pa je čista rutina. Vsaj v normalnih razmerah. Zaradi vnetja in grožnje razlitja so ga seveda morali operirati, vesti pa pravijo, da je pozneje doma umrl zaradi zelo slabe, neprimerne obravnave tako osnovnega problema kot nadaljnjih - prav tako ne posebej neobičajnih - zapletov. Aktualne razmere so pri tem očitno odigrale izjemno pomembno vlogo. 

Fanta so očitno oskrbeli površno, prehitro so ga poslali v domačo oskrbo, prav tako pa zaradi razmer v zdravstvu njegovo poslabšanje stanja ni bilo tako na očeh, kot bi bilo v normalnih okoliščinah. Še preden bi starši uspeli zagnati paniko, je doma tragično umrl. Da, tudi to je zgodba, ki nas uči, da preveč obremenjeno zdravstvo ni nevarno samo za tiste, ki jih prizadene zloglasni virus, temveč tudi za tiste, ki se jim v tem obdobju primeri kaj drugega.   

Značke: atletico, virus, slepič, smrt

Članki iz rubrike