jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

nu
nu
0 29.03.2020 11:11:00

GROZA! Neverjetno, ZAKAJ JE UMRL nadarjeni fant! Tudi to je VELIKA NEVARNOST virusne krize!

Atleticov veliki talent se je moral mnogo prezgodaj posloviti zaradi neverjetne banalnosti.

Španski mediji so takoj dali vedeti, da 14-letni Christian Michola Sanchez, izjemno nadarjen nogometaš mlajšega pogona madridskih rdeče-belih, ni umrl kot žrtev zloglasnega koronavirusa. No, marsikdo pa vseeno pravi, da bi bil fantič še živ, če ne bi bilo izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije. Ta je v Madridu še posebej izrazita, bolnišnice zaradi tega precej prepolne, zdravniki preveč zasedeni, fantova usoda pa je bila očitno povezana z vsem tem.

Kot pravijo najbolje obveščeni viri, se je fantu vnel slepič, kar za 14-letnika ni nič neobičajnega, operacija pa je čista rutina. Vsaj v normalnih razmerah. Zaradi vnetja in grožnje razlitja so ga seveda morali operirati, vesti pa pravijo, da je pozneje doma umrl zaradi zelo slabe, neprimerne obravnave tako osnovnega problema kot nadaljnjih - prav tako ne posebej neobičajnih - zapletov. Aktualne razmere so pri tem očitno odigrale izjemno pomembno vlogo. 

Fanta so očitno oskrbeli površno, prehitro so ga poslali v domačo oskrbo, prav tako pa zaradi razmer v zdravstvu njegovo poslabšanje stanja ni bilo tako na očeh, kot bi bilo v normalnih okoliščinah. Še preden bi starši uspeli zagnati paniko, je doma tragično umrl. Da, tudi to je zgodba, ki nas uči, da preveč obremenjeno zdravstvo ni nevarno samo za tiste, ki jih prizadene zloglasni virus, temveč tudi za tiste, ki se jim v tem obdobju primeri kaj drugega.   

Značke: atletico, virus, slepič, smrt

Članki iz rubrike