Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 13.03.2020 12:57:15

SPEKTAKEL v paragvajskem zaporu! Zaporniki so se hudo SPRLI - ZARADI RONALDINHA ?!?

Nekdanji brazilski nogometni zvezdnik Ronaldinho je še vedno v paragvajskem zaporu.

Ronaldinho je skupaj z bratom v zaporu v Asuncionu, v delu zapora z imenom Quadrilateral, v katerem se nahajajo politični zaporniki, trgovci z drogo in tisti, ki jim je bila dokazana korupcija. Za Brazilčevo bivanje za zapahi je kakopak veliko zanimanja, mediji vsak dan spremljajo, kaj se dogaja v zaporu.

Paragvajski minister za notranje zadeve Euclides Acevedo je dejal, da je treba razumeti njegovo prepoznavnost, predvsem pa dejstvo, da je še vedno idol mnogim: "Del zapora, kjer Ronaldinho biva, sploh ne spominja na kaznilnico, prej na hotel. Res je, da mu ni všeč zaporniška hrana, a vseeno rad je chipo - to je kruh s sirom."

ronaldinho 1


Ronaldinho bo lahko na dvorišču igral nogomet, kar so z navdušenjem sprejeli ostali zaporniki. Novinar paragvajskega ABC-ja ivan Leguizamon je razkril, da bo zanj na posebnem turnirju veljalo prav posebno pravilo. Če se bo odločil zaigrati, ne bo smel doseči zadetka. Vedno bo moral žogo podati soigralcu. To pravilo so predlagali ostali zaporniki, Ronaldinho pa ga je brez težav sprejel. S svojim znamenitim nasmeškom ...

A težave so se pojavile drugje. Domala vse ekipe so Ronaldinha želele imeti v svojih vrstah, tako so se Villa Real, Pira Guasu, Halcones, Chacarita, Sport Espada, Sport Pitufo in Negro Cumbiero - vse po vrsti - postavile v vrsto za usluge Brazilca.

Nagrada za zmagovalce turnirja z imenom 'El Cuadrilátero' je 16-kilogramska svinja, ki jo bodo na druženju, ki bo sledilo, pojedli vsi udeleženci.

Spomnimo: Ronaldinho se je z bratom odpravil v Asuncion, kjer naj bi promoviral svojo knjigo, obenem naj bi se udeležil dobrodelne prireditve. Vendar, ker ni plačal kazni v višini 2,5 milijona dolarjev zaradi gradnje brez dovoljenja na zaščitenem območju, mu je brazilski pravosodni organ pred dobrim letom odvzel potni list.

Značke: ronaldinho, zapor

Članki iz rubrike