duhovna Dobra karma

Karmična semena nas prisilijo k ponovnem rojstvu

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

nu
nu
2 25.02.2020 17:21:28

Panika! HRVAT, okužen s KORONAVIRUSOM, se je okužil na LIGI PRVAKOV?

Reuters
Na Hrvaškem so do zdaj potrdili eno osebo, okuženo s koronavirusom. Z dekletom je bil 19. februarja na tekmi lige prvakov ...

Nogometni stadioni v Italiji so do nadaljnjega zaprti zaradi izbruha epidemije koronavirusa, toda kot kaže, se je virus v Italiji pojavil že prej.
Po pisanju hrvaškega časopisa 24sata je bil mladenič, ki je okužen s koronavirusom, v Milanu 19. februarja na tekmi lige prvakov med Atalanto in Valencio. Na tekmi, na kateri je gol dosegel tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, je bil mladenič v družbi dekleta.
Kot pišejo na spletni strani 24sata, je mladenič zaposlen v nekem zagrebškem tehnološkem podjetju. Tam niso želeli ničesar komentirati, toda izvedeli so, da je mladenič v petek, potem ko je prišel iz Milana, odšel v službo. Hrvat je velik navijač Valencie in je izkoristil priložnost, ker je njegov klub igral dokaj blizu. Dekle naj bi na družbenem omrežju na dan tekme objavilo fotografijo, na kateri pozira pred katedralo v Milanu, potem pa je, ko je izvedelo, da je njen partner pozitiven na koronavirus, fotografijo umaknilo.

Članki iz rubrike