stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
3 17.02.2020 21:12:31

VOJNA! Raiola NAPADEL Solskjaerja, njun odnos povsem UNIČEN!

Reuters
Razlog pa – Paul Pogba.

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je danes izstrelil nekaj ostrih puščic proti Minu Raioli, agentu njegovega nezadovoljnega varovanca Paula Pogbaja. Norvežan je dejal, da je prihodnost superzvezdnika v njegovih in ne Raiolinih rokah, medtem ko slednji pravi, da je odhod Pogbaja iz Uniteda neizogiben.

“Paul je naš igralec in ne Minov. Nisem še sedel s Paulom, da bi mu povedal, kaj naj reče svojemu agentu. Jaz pa z Minom zagotovo ne bom govoril,” je dejal Solskjaer. In s tem zelo razjezil Raiolo, ki mu je prek socialnih omrežij vrnil udarec.

“Paul ni moja in zagotovo tudi ne Solskjaerjeva last. Paul je Paulov Pogbajev. V Združenem kraljestvu si že dolgo ne moreš lastiti človeka, niti nikjer drugje. Upam, da Solskjaer ne želi namigniti, da je Paul njegov zapornik,” je v ostrem sporočilu začel Raiola.

“Ampak preden Solskjaer komentira stvari, ki jih rečem, bi se moral pozanimati glede vsebine izrečenega. Sem svoboden državljan, ki lahko misli in izraža svoje misli. Do sedaj sem bil prijazen do njega. Ampak Solskjaer bi se moral spomniti, kaj je Paulu rekel poleti. Mislim, da je Solskjaer frustriran zaradi različnih razlogov in mesa določene stvari. Mislim, da bi moral skrbeti o drugih stvareh. Vsaj jaz bi na njegovem mestu,” je zaključil Raiola.

Značke: pogba, raiola, solskjaer

Članki iz rubrike