Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2020 14:53:34
Deli članek:

VZNEMIRLJIV POSNETEK! Policist je mladoletnemu navijaču ODPRL GLAVO (video + foto)

Obračun angleške druge lige med Barnsleyjem in Sheffield Wednesdayjem se je končal s krvavim incidentom.

Mesti sta drugo od drugega oddaljeni le dobrih 20 kilometrov, tako hudo rivalstvo pa prinaša tudi večjo stopnjo tveganja. Sobotni dvoboj se je končal z delitvijo točk (1:1), pri odhodu s stadiona pa so se na poti proti železniški postaji pretepi vrstili eden za drugim.

Stalno merjenje s pestmi je gotovo razburjalo tudi policiste, ki so skrbeli za red in mir. Bržčas je imel eden med njimi vsega dovolj, ko je s polno močjo brezglavo krenil na skupino fantov - navijačev enega in drugega moštva -, ki so iz verbalnega ravno prešli v fizični konflikt.


Policist je s pendrekom tako močno udaril po glavi 16-letnega navijača, da je ta obležal v mlaki krvi. "Ko sem hodil proti postaji, so se navijači obeh ekip stalno pretepali. Iz žepa sem vzel telefon in snemal. Videoposnetek je dovolj zgovoren," pa je povedal drugi navijač, ki je posnel kruto posredovanje policista. Videoposnetek je kakopak hitro zakrožil po svetovnem spletu.

Za mladega navijača bi se lahko vse skupaj končalo tragično, tako pa je lahko srečen, da so ga oskrbeli v bolnišnici. Kljub temu je rana na njegovi glavi brutalna. Iz policije okrožja South Yorkshire so sporočili, da incident preiskujejo.