psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
3 06.02.2020 09:44:48

ALARM PRI BARCI! Jezni Messi poleti BREZPLAČNO ODHAJA?! Ne boste verjeli, kako in KAM!

Profimedia
ESPN poroča, da se je po sporu zvezdnika Barcelone Lionela Messija s klubskim vodstvom pod vprašaj postavila prihodnost Argentinca v katalonski prestolnici.

Izjava športnega direktorja blaugrane Erica Abidala o (so)krivdi nogometašev za odhod bivšega trenerja Ernesta Valverdeja in javni Messijev odziv nanjo sta sprožila plaz govoric in ugibanj o statusu superzvezdnika. Za njegove usluge se že dolgo zanimajo pri nesramno bogatem angleškem velikanu Manchester Cityju. Ta si Messijevo astronomsko odškodnino in plačo seveda lahko privošči, arabski lastniki meščanov pa so optimistični tudi, ker so prepričani, da ima Messi še vedno tesen odnos s trenerjem sinjemodrih Pepom Guardiolo in direktorjem Txikijem Begiristainom, s katerima je pri Barci dolga leta zelo uspešno sodeloval. 

Znano je, da ima Messi v svoji kar 50 milijonov evrov letno “težki” pogodbi posebno klavzulo, ki mu poleti omogoča, da blaugrano zapusti celo brezplačno! Čeprav še ni jasno, ali ta scenarij velja tudi v primeru prestopa v katerega od največjih tekmecev za osvojitev lige prvakov, bodo v Manchestru gotovo na preži, čim začutijo najmanjšo priložnost za enega najodmevnejših prestopov vseh časov …

Članki iz rubrike