callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

matjaz kek Ekipa24.si

Kaj je želel povedati Matjaž Kek? Selektor z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 31.01.2020 10:18:49

PA SAJ TO JE NORO! Napadalec je bil že na LETALU za Barcelono, ko so si pri Barci PREMISLILI!

Reuters
Neverjetna zgodba.

Barcelona nujno potrebuje novega napadalca. Katalonci se po poškodbi Luisa Suareza na vsak način želijo okrepiti z novo napadalno močjo. S prihodom na Camp Nou se je povezovalo številna imena. Rodrigo Moreno, Pierre-Emerick Aubameyang, Dušan Tadić, Richarlison ... 

Zdaj je v javnost prišla še ena nora zgodba v zvezi z iskanjem novega napadalca. Katalonci so se s kitajskim klubom Guoan Beijing dogovorili za prestop kongovskega napadalca Cedrica Bakambuja, ki je svoj čas zelo uspešno igral za španski Villarreal. Barca si je želela Kongovca izposoditi do konca letošnje sezone. 

cedric bakambu
Reuters
Vse je bilo že pripravljeno za prestop. Bakambu se je že odpravil proti Barceloni. V Južni Koreji, kjer je bilo njegovo moštvo na pripravah, se je vkrcal na letalo za Hongkong, od tam pa bi moral poleteti proti Barceloni. A ko je njegovo letalo pristalo na letališču v Hongkongu, je Bakambu dobil klic Erica Abidala, športnega direktorja Barce, ki mu je sporočil, da so si v klubu premislili. Bakambuju ni preostalo drugega, kot da se vrne nazaj v Južno Korejo. 

Razočarani reprezentant Demokratične republike Kongo se je na twitterju pošalil na račun svojega propadlega prestopa. "Yo, transfermarkt, prosim, da dopolnite mojo transfer zgodovino s 'skoraj Barcelona'," je zapisal Bakambu. In dodal: "Ne glede na to, kaj se zgodi, zaupaj procesu. Hvala bogu za vse. Antoine Griezmann, se vidimo naslednjič." 

Članki iz rubrike