Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 12.01.2020 17:28:58

VROČI NOVICI iz Katalonije! XAVI tole sporočil BARCI! Kaj je s SUAREZOM? Vse je jasno!

Profimedia
Za privržence FC Barcelone zadnji dnevi niso najlepši.

Nogometaši so na zadnjih petih tekmah zmagali le enkrat, izgubili so polfinale španskega superpokala, danes pa sta jih presenetili še novici, da bo Luis Suarez zaradi operacije kolena odsoten štiri mesece ter da Xavi Hernandez še ne bo zamenjal trenerja Ernesta Valverdeja.

Strateg Barcelone je že dlje časa na izhodnih vratih, poraz proti Atleticu iz Madrida v superpokalu pa je odgovorne v klubu prepričal, da nogometaši potrebujejo osvežitev na klopi. Misli in želje so usmerili v svojega nekdanjega organizatorja igre in enega najboljših španskih nogometašev vseh časov Xavija Hernadeza, ki je trener v Al Saddu v Katarju.



Xavi je sicer dejal, da je njegova življenjska želja trenirati Barcelono, vendar je po dnevu premora sporočil, da ekipe ne želi prevzeti v tem trenutku, temveč šele ob začetku naslednje sezone.

Eden od razlogov za košarico je verjetno tudi operacija, na katero je moral urugvajski napadalec Luis Suarez. Pod nož je šel zaradi poškodbe meniskusa, ki ga muči že dlje časa, namesto predvidenega meseca in pol počitka pa naj bi bil z zelenic odsoten kar štiri mesece. To pomeni, da je zanj te sezone bolj ali manj konec.

Članki iz rubrike