Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
25.12.2019 15:24:35
Deli članek:

VAU! Jürgen KLOPP v svojem božičnem nagovoru tak, kot ga poznamo!

Reuters

Za Liverpoolom je skoraj popolno leto.

Bilo bi popolno, če bi osvojil še naslov angleškega prvaka, a tudi tako se pri Liverpoolu ne morejo pritoževati. In se tudi ne, trener Jürgen Klopp še najmanj.

Karizmatični strateg je danes zbral vtise v božični poslanici navijačem. "Mislim, da me zdaj že dobro pozante in veste, da nisem tip, ki bi se oziral nazaj, če pa je pred nami še veliko dela, ki ga je treba opraviti. Toda, kako naj ignoriram vse tisto, kar smo doživeli v prejšnjem letu? In za vse to imam samo eno besedo: vau!"

"Zelo sem ponosen na številne stvari. Najprej, seveda, na to, da smo lahko vsi skupaj slavili to, da je Liverpool še enkrat osvojil ligo prvakov. Do konca življenja ne bom pozabil tiste noči v Madridu in naslednjega dne v Liverpoolu, ko smo lovoriko prinesli domov. Spominjam se, da sem enkrat rekel, kako bo mesto 'eksplodiralo', če bomo osvojili naslov, a mislim, da sem ga morda celo malo podcenil. Vsi tisti prizori ... Tistega dne nas je to prisililo v to, da doživimo številna čustva in ko sem iz avtobusa gledal vse tiste ljudi v oči, je to še okrepilo tisto, kar vem že od 8. oktobra 2015 - da sem najbolj srečen človek, ker sem lahko del tega nogometnega kluba, del te posebne družine," je med drugim govoril Klopp.