sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
1 23.12.2019 12:24:36

POKLAPANI Zidane nagovoril navijače: 'Veste, počutim se zelo slabo ...'

Profimedia
Madridski Real je na zadnjih treh tekmah od mogočih devetih osvojil le tri točke.

Ne zgodi se pogosto, da Real v enem tednu izgubil šest točk. Z zadnjim remijem (na domačem Santiagu Bernabeu je z Atleticom iz Bilbaa odigral le 0:0) je zaostal za Barcelono. Še ena skromna predstava je razburila navijače in užalostila vodstvo kluba. Tudi glavnega trenerja Zinedina Zidana, ki se je skrušeno oglasil in javno povedal, kaj mu leži na duši.

Karizmatični trener je napovedoval in tudi pričakoval včerajšnjo zmago. "Iskreno, počutim se zelo slabo. Igralci so se trudili ... Bili smo precej živčni, saj nikakor nismo našli poti do mreže, imeli pa smo zelo veliko priložnosti. Na vseh zadnjih tekmah je bilo tako. Žoga nas enostavno ne uboga. Včasih je pač tako, ni pa prav nobene potrebe, da bi bili pesimistični," je dejal Zidane.


In nadaljeval: "Veste, ne smemo pozabiti, da je za nami dobra sezona. Komaj čakamo, da pride leto 2020. Vesel sem zaradi napredka ekipe. Na začetku sezone smo imeli težave, zdaj pa smo precej boljši in predvsem močnejši v obrambi. Napredujemo iz dneva v dan."

Ob tem je Zidane še neposredno nagovoril navijače, saj stadion na zadnji tekmi niti približno ni bil poln. "Potrebujemo navijače, da podprejo naše igralce. Tako je bilo tudi doslej. Naši navijači so ponosni na ekipo, a želijo od igralcev, da ti dajo vse od sebe."

Real je v enem samem tednu trikrat remiziral - prejšnjo nedeljo z Valencio (1:1), v sredo z Barcelono (0:0) in včeraj z Athleticom (0:0). Na lestvici za vodilno Barcelono zaostaja za dve točki.

Članki iz rubrike