pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 18.12.2019 10:02:42

ZAPEČATENO! Kloppu uspel VELIKI MET! Liverpool bo dobil VROČO OKREPITEV, in to za SMEŠNO CENO!

Dvomov ni več, japonski zvezdnik odhaja na Anfield.

Strokovnjaki pravijo, da Takumi Minamino obeta ogromno. Nogometaš iz Japonske je eden od tistih, ki jih je na nogometno mapo spravil Red Bull iz Salzburga. Toda Mozartovo mesto bo zanj kmalu preteklost. Dejansko se je že poslovil od Avstrije in odpotoval v Anglijo. Ne na dopust, ampak na podpis pogodbe. Minamino je že pripotoval v Liverpool in odšel na zdravniški pregled. Če bo ta minil brez težav, bo sledil podpis pogodbe in uradna potrditev prestopa.

Odškodnina pa ... Odškodnina pa je za današnji nogomet smešno majhna. Rdeči z Anfielda bodo namreč za 24-letnega napadalnega vezista oziroma krilnega napadalca plačali vsega 7,25 milijona funtov. Toliko znaša nogometaševa odkupna klavzula, ki jo je Liverpool seveda tudi aktiviral. "Glede na finančno moč klubov v premier ligi je Minaminov prestop v Liverpool skorajda kot 'free transfer'. Gre za manj kot 10 milijonov funtov, znotraj premier lige za takšen denar ne moreš dobiti nikogar. Tudi če pogledaš v Nemčijo in Francijo, gre za zelo nizko ceno. Tudi če se bo izkazalo, da je bil prestop zgrešen, to ne bo problem, saj bo Liverpool zlahka dobil nazaj, kar je vložil," je za Sky Sport dejal ugledni nemški novinar Raphael Honigstein.

Minamino je bil član salzburškega kluba od leta 2015 dalje, ko je prišel iz Cereza Osake. Do danes je za rdeče bike odigral 199 tekem, zabil 64 golov in prispeval 44 podaj.

Takumi Minamino
Profimedia

Članki iz rubrike