callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

nu
nu
0 16.12.2019 17:49:26

Jürgen Klopp je - BOG! Še ENKRAT VEČ je nasmejal vse, tokrat se je šalil z - NOVINARJEM! (video)

VSZI
Kakšen kralj je Jürgen Klopp.

Strateg Liverpoola Jürgen Klopp je zabaven možakar. Njegove novinarske konference so polne smeha in nič drugače ni bilo niti, ko se je je udeležil japonski novinar. Nemškemu trenerju je bilo seveda vse takoj jasno. Liverpool se namreč po pisanju Otoških medijev resno zanima za nakup Japonca iz Salzburga, Takumija Minamina. 

"Zakaj ste tukaj?" je Klopp nagovoril japonskega predstavnika medijev in se ob tem prisrčno smejal ter nasmejal tudi celotno dvorano. "Mislim, da lahko uganete, zakaj sem tukaj," je bil podobno razigran tudi novinar. "Mislim, da se bova v prihodnje bolj pogosto videvala," se je še naprej smejal Klopp. 

Nato mu je japonski novinar postavil vprašanje in ga z vprašanjem presenetil. Ker je vedel, da Klopp ne bo želel govoriti o igralcu Salzburga, mu je postavil vprašanje o drugem Japoncu. "Kar se je zgodilo med vami in Shinjim Kagawo je nekaj najboljšega za naš nogomet (Klopp je s Kagawo zelo uspešno sodeloval pri Borussii Dortmund op. p.). Zato bi vas rad vprašal, kako je bilo delati z japonskim nogometašem?" je vprašal Japonec. 

In Klopp je znova navdušil z odgovorom: "Poglejte to. Lahko se pogovarjamo o tem. Ne bomo se pogovarjali o Minaminu, govorili bomo o Shinjiju Kagawi. To mi je zelo všeč. In tudi zelo pametno. Zelo rad sem delal s Shinjijem Kagawo." 

Članki iz rubrike