Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
9 03.12.2019 13:01:13

BREZ MILOSTI! Sestra Cristiana RONALDA 'napičila' VAN DIJKA! Njene besede dvigujejo prah!

Profimedia
Po podelitvi zlate žoge se je vnel prepir.

Virgil Van Dijk je stopil na živec Katie Aveiro, sestre Cristiana Ronalda. Stavek 'Ali je on sploh bil konkurent?', ki je bil odgovor Nizozemca na vprašanje novinarja o Ronaldu in njegovi odsotnosti, je poskrbel za reakcijo Aveirove, ki je Van Dijku odgovorila prek socialnega omrežja. Najprej se je obregnila ob izbor pri podeljevanju zlate žoge, nato pa so sledile besede, uperjene proti Nizozemcu.


"Dragi Virgil, tam, kamor greš, je bil Cristiano Ronaldo že tisočkrat. Veš, moj dragi Virgil, ta Cristiano Ronaldo je bil tikrat prvak države, v kateri ti igraš že leta in še nisi osvojil naslova.
Cristiano Ronaldo je bil celo najboljši igralec in strelec v državi, v kateri igraš ti, Virgil. Mimogrede, bil je veliko mlajši od tebe. Potem, dragi Virgil, je Cristiano Ronaldo odšel drugam in postal najboljši igralec v zgodovini Real Madrida. Real Madrid. Ti to kaj pove, Virgil? Povsem možno, kajti ta klub, s tem Cristianom, je celo premagal tebe v finalu lige prvakov. Seveda ima Ronaldo že pet zlatih žog, Virgil. In ta fant Ronaldo je s soigralci premagal tvoje oranje v finalu. Je bilo hudo, Virgil? Saj sočustvujemo. In, dragi Virgil, celo v enem od najmanj plodnih obdobij kairere, je Cristiano Ronaldo osvojil več naslovov od tebe. Super, kaj?
Virgil, začni osvajati lovorike, ki res štejejo, in potem se bomo pogovarjali. Ko jih boš imel polne roke, tistih res pomembnih, boš morda lahko sedel za mizo skupaj z Ronaldom. Ali, kot pravijo v naši deželi, odrasti in se dokaži! Cristiano, zame boš vedno najboljši igralec na svetu!!!"

Članki iz rubrike