Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.11.2019 08:13:42

Bo Mourinho pomagal REALU?! Novi trener Tottenhama ima veliko željo in še VEČ DENARJA! Tarča je ...

Arhiv Ekipe
Potem ko je Jose Mourinho presenetljivo postal novi trener Tottenhama, se številni mediji v Angliji sprašujejo predvsem: koga vse bo Portugalec poskušal pripeljati v London? Prva tarča naj bi bila že znana: Gareth Bale.

Medtem ko je v dresu reprezentance Walesa slavil preboj na Euro 2020, je Gareth Bale dregnil tudi svoj klub. »Wales. Golf. Madrid. V tem vrstnem redu,« je bilo zapisano na valižanski zastavi, ki jo je Bale ponosno nosil naokrog. Pri Realu so menda »ponoreli«. Češ kaj se gre ta nehvaležni Valižan. Ampak saj mostovi so bili požgani že prej. Vendarle je trener Zinedine Zidane poleti dejal, da nanj ne računa več in da bo odšel. Potem je vseeno ostal. Do januarja? Ni nemogoče. Številni otoški mediji poročajo, da bo Mourinho k Tottenhamu poskušal pripeljati prav hitronogega krilnega napadalca.

Tridesetletnik je za Tottenham že igral, in sicer preden je leta 2013 za 91 milijonov evrov podpisal za Real. V Madridu je nato sodeloval tudi z Mourinhem. Ko je Portugalec kasneje prevzel Manchester United, ga je želel pripeljati na Old Trafford. »Če ga bo Real želel prodati, se bom boril zanj. Čakal ga bom na drugi strani,« je tedaj dejal.

Ni mu uspelo. Real ga ni želel prodati. Zdaj ga verjetno bo. Ljubezni med Realom in Valižanom pač ni več. Tudi minutaža je, kakršna je. Šest tekem v la ligi to sezono. Lahko bi rekli tudi: skoraj nič. Cena pa je, kakršna je. Real hoče veliko. Tudi pogodba je veljavna do leta 2022. Ampak če kdo, ima denar Tottenham. Oziroma Angleži na splošno. Tudi Mourinho zagotovo ne bi prevzel izziva, če ne bi dobil zagotovila, da lahko zapravlja.

Značke: bale, wales, real

Članki iz rubrike