mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 05.11.2019 11:51:31

NEVERJETNI PRIZORI v Italiji: UŽALJENI SRB kar sam zapustil igrišče, sledila je HUDA KAZEN! (video)

vszi
Konec tedna so bili odigrani dvoboji enajstega kroga serie B.

Med njimi je bilo tudi srečanje Ascolija in Venezie, ki se je končalo z delitvijo točk, bilo je 1:1. Obračun pa bo v spominu ostal predvsem zaradi dogodka, ki se je zgodil v 70. minuti, ko je sodnik dosodil enajstmetrovko za domačine. Vse lepo in prav, takrat pa se je zakuhalo.

Prišlo je do velikega spora med Alessiem de Cruzom in Nikolo Ninkovićem, oba sta namreč želela izvajati najstrožjo kazen. Na koncu je zmagal Paragvajec, ki soigralcu preprosto ni dovolil, da bi izvajal enajstmetrovko, priložnost izkoristil in zabil vodilni gol za svoje moštvo, Srbu pa se je povsem 'odpeljalo', takoj je zahteval menjavo. Medtem ko so se njegovi soigralci veselili zadetka, je on protestno odkorakal z igrišča.



Zaradi drame, ki jo je naredil, je bil Ninković izključen iz moštva, uprava ga je suspendirala in ta teden ne sme trenirati s soigralci, tako da bo izpustil tudi naslednjo prvenstveno srečanje. Zanimivo je, da je pred nekaj tedni Da Cruz doživel podobno usodo, ker se je stepel s soigralcem.

"Trener in ta soigralec, ki je streljal enajstmetrovko, sta novinca v klubu, jaz pa sem bil tu že prejšnjo sezono, ko je bilo najtežje, ko nam je grozil izpad iz lige. Ne pravim, da je dobro, ker sem zahteval menjavo, ampak po vseh neumnostih, ki sem jih naredil v karieri, mi zdaj prvič sploh ni žal. Dogovor je, da enajstmetrovke vedno streljava kapetan Matteo Ardemagni ali jaz. Na Da Cruza sploh nisem tako jezen kot na trenerja, ker je to dovolil, namesto da bi mu povedal, kako stvari stojijo. Soigralec je pokazal klasično nespoštovanje, saj sem tudi v tej sezoni najučinkovitejši posameznik moštva in sem tudi največ vreden," je brez dlake na jeziku srbskim medijem dogodke opisal bivši igralec Partizana.

Značke: italija, incident

Članki iz rubrike